Събота 20, Април 2024г.

Вдъхновение за интериорния дизайн

В съвременното българско общество ролята на училището като основна образователна институция на държавата става все по-отговорна. Поради това, и нашето училище трябва да реагира адекватно и да удовлетворява специфичните изисквания на днешните деца.А поради малкия си житейски опит, те са крайно любопитни към различното около тях. Именно заради нашите ученици, ние искаме  да продължим  Вашата мисия ,като я превърнем в тяхно вдъхновение!


Описание на проекта

Фототапети  на двата етажа са на приказна тематика.

Кътове  за почивка и отдих на учениците с дивани и пейки.

Цветни  и билкови градини.

Рафтчета  с любими книжки и списания.

Етаж 1

„В света на книгите“

На първият етаж са деца на възраст от 7 до 10 години, където от разтворената книга във фоайето, ще излязат и ще оживеят по фризовете в коридора приказни герои. Приказният свят, който ще ги заобикаля, ще  остави у тях само приятни емоции ,ще докосне най-неподправеното, най- истинското и емоционално състояние на децата. Всяка стая има индивидуален фототапет, върху  който са монтирани позитивни думички.

Етаж 2

„Приказно царство“

На втория етаж са деца на възраст от 11 до 14 години. Приказките пленява не само най-малките, затова и тук приказката продължава,само че за малко по-големи. От фризовете по коридорите надничат елфи. Тук стаите   са със специализирани  тапети, в зависимост от предмета, който се изучава.

 

Mнение на директора Красимира Димитрова https://youtu.be/SAynsUyaSlM

Сподели: